Produkter

Betalæsning, manuskriptvurdering og konsulentudtalelse


Er bunken med indkomne manuskripter ved at vokse jer over hovedet? Jeg kan hjælpe jer med sortering og vurdering, så I kan bruge tiden på at gøre de udvalgte manuskripter endnu bedre og pleje jeres forfattere.

Udfra fastlagte kriterier gennemlæser og kommenterer jeg på hvert manuskript samt udarbejder en samlet vurdering, som I kan bruge som udgangspunkt for en snak på jeres redaktionsmøder.

Korrekturlæsning


Der findes ikke noget værre end tekster med mange sproglige ups'er. Det kan ødelægge hele læseoplevelsen, hvis for eksempel en bog indeholder for mange fejl.

Jeg korrekturlæser alle former for tekster herunder faglitterære og skønlitterære manuskripter, hjemmesider, blogs, nyhedsbreve, brochurer og flyers.

Ved en korrekturlæsning retter jeg ikke kun jeres sproglige og grammatiske fejl, jeg pointerer også fejl i opsætningen, faktatjekker lettilgængelige oplysninger, krydstjekker fodnoter og litteraturlister mv. Med andre ord - alt hvad der skal til, for at jeres tekst bliver fejlfri.

Tekstforfatning


Trænger I til inspiration til jeres nuværende tekster eller til at få skrevet nogle helt nye, så kan jeg være behjælpelig.

Hvad enten det er at producere tekster til:

  • hjemmesider
  • intranet
  • nyhedsbreve
  • brochurer
  • produktbeskrivelser
  • udstillingstekster mv. 

eller give feedback på jeres nuværende stil, så gør jeg det med respekt for jeres virksomheds identitet.

Teksterne bliver tilpasset jeres målgruppe i tæt samspil med jer.

Ved hver opgave udarbejder jeg et udkast til godkendelse, så vi kan få fastlagt tonen og formen, inden de resterende tekster produceres.

Redaktørhjælp og ghostwriting


Jeg kan hjælpe jer med redigeringen af manuskripter, hvis I har for travlt til at pleje alle de manuskripter, som I har antaget.

Jeg gennemarbejder manuskriptet i tæt samarbejde forfatteren, så historien opnår sit fulde potentiale og samtidig passer ind i jeres udgivelsesprofil. 

Nogle gange kan det være fornuftigt at indgå et samarbejde med forfatteren tidligere i processen end først ved redigeringen. Det kan for eksempel være ved at lave en aftale om ghostwriting. Alt efter jeres og forfatterens ønsker udarbejder jeg manuskriptet, så det passer til den aftalte målgruppe og med så lille et behov for redigering efterfølgende som muligt.

Emilie har udført en række redaktionelle opgaver for HISTORIA som fast tilknyttet freelancer.

Når vi sender en opgave til Emilie, kan vi altid være sikre på, at arbejdet bliver gjort grundigt, præcist og inden for den aftalte deadline. Emilie har desuden en særlig sans for detaljerne i teksterne, som vi drager stor nytte af. Vi kan kun varmt anbefale Emilie.Forlægger

JACK J. FREDERIKSEN